030-8892034 info@qlp.nl

Over ons

Lees hier meer over ons bedrijf, bekijk of download voor u relevante documenten of bekijk onze locatie op Google Maps.
Neem contact met ons opDownloads
Vleugelboot 78
3991 CL Houten

Tel: 030 889 20 34
E-mail: Info@qlp.nl

Over QL Projectburo
QL Projectburo is in 2003 opgericht, met als voornaamste activiteiten engineering, voorbereiding, begeleiden en het uitvoeren van werkzaamheden in de werktuigkundige installatietechniek. Hierbij kunt u denken aan sanitair-, drinkwater-, hemelwater-, vuilwater-, ventilatie-, koel-, verwarmings-, brandpreventie en meet- en regeltechnische installaties.

Flexibiliteit en kwaliteit zijn sleutelbegrippen voor QL Projectburo, voor zowel de algemene bedrijfsvoering als de inzet van onderaannemers en gespecialiseerde partners.

Partnerships

Equans - Preferred Supplier

QL Projectburo is een preferred supplier van Equans, marktleider in technische dienstverlening.

Limpid Blue - Excellent Partner

QL Projectburo is een excellent partner van Limpid Blue.

Tetris - Preferred Supplier

QL Projectburo is een preferred supplier van Tétris Design + Build.

VCA Certificering

Veiligheid van onze medewerkers is van uitermate groot belang voor de continuïteit van onze organisatie, maar ook voor onze opdrachtgevers willen wij risico’s tot een minimum beperken. VCA certificering is de meeste voorkomende vorm van certificering in Nederland om aan te tonen dat wij veiligheidsbewust werken en veiligheidsrisico’s en ongevallen zoveel mogelijk proberen te beperken. 

QL Projectburo B.V. is VCA** gecertificeerd.

Leerbedrijf

QL Projectburo heeft zich in 2018 tot doel gesteld om erkend leerbedrijf te worden. Voornaamste reden hiervoor – naast het bevorderen van onze maatschappelijke betrokkenheid – het investeren in toekomstig personeel. De huidige krapte op de arbeidsmarkt dwingt organisaties zoals de onze vooruit te kijken als het gaat om het werven van gekwalificeerd personeel. Het bieden van stageplaatsen of andersoortige leertrajecten stelt ons in staat om studenten technisch op te leiden en ze kennis te laten maken met onze organisatie. Het is dan aan QL Projectburo om ervoor te zorgen dat de stageperiode zo vlekkeloos en plezierig mogelijk verloopt, dit is immers ons visitekaartje richting de student en de beste manier om de student te interesseren voor ons bedrijf.

Mocht het er in de toekomst toe leiden dat een oud-stagiair in dienst treedt, dan is dat voor ons een mooie bevestiging van onze bedrijfsfilosofie: Bij QL Projectburo werken we ‘met z’n allen’ aan een mooi resultaat.

Downloads
Hier kunt u een aantal bestanden downloaden.

Verklaring betalingsgedrag

Omzetbelasting en Loonheffingen – Januari 2024

BRL 6000-25

Geldig tot 29 november 2026

Werkzaamheden aan gebouwgebonden gasverbrandingstoestellen

Isolatie en brandwerende werkzaamheden liggen in het verlengde van de aanleg van technische installaties.

Van der Heiden Isolatie houdt zich bezig met het thermisch, akoestisch en brandwerend isoleren van werktuigbouwkundige installaties en het afdichten van brandwerende doorvoeringen in de utiliteitsbouw in opdracht van installateurs en aannemers.

Wat Van der Heiden Isolatie voor u kan doen:

  • Wij adviseren op het gebied van isoleren van W-installaties en brandwerende doorvoeringen
  • Het isoleren van werktuigbouwkundige installaties in de utiliteitsbouw
  • Het brandwerend afdichten van doorvoeringen in de utiliteitsbouw
  • Leidingconservatie & Tracing

Van der Heiden Isolatie is de vaste isolatiepartner van QL Projectburo. Beide bedrijven zijn gevestigd aan de Vleugelboot 78 in Houten en delen hetzelfde management.

Kaart
Zowel QL Projectburo als Van der Heiden Isolatie zijn gevestigd aan de Vleugelboot 78, 3991 CL te Houten.

Vleugelboot 78, 3991 CL, Houten