030-8892034 info@qlp.nl

Project: Yisheng - Amstelveen

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Hoogwerf
In Amstelveen heeft QL Projectburo een casco kantoorruimte, deel uitmakend van een appartementencomplex, van werktuigkundige installaties voorzien.
Neem contact met ons op

In Amstelveen heeft QL Projectburo een casco kantoorruimte, deel uitmakend van een appartementencomplex, van werktuigkundige installaties voorzien. Vloerverwarming, warmte terugwin units en de sanitaire installaties waren onderdeel van het werk.

Een van de geïnstalleerde warmteterugwinunits met (deel van het) kanalensysteem
Wat is er opgeleverd:

  • Vloerverwarming over de gehele vloer in zone’s die per ruimte zijn in te regelen
  • Een rioleringssysteem is in een verhoogde vloer gemonteerd t.b.v. toilet ruimtes en een bedrijfskeuken
  • Waterleidingnet gemonteerd t.b.v. de bovengenoemde afname punten
  • Er zijn drie warmteterugwinunits met kanalensysteem geïnstalleerd, uitblazend per ruimte door middel van roosters.

In opdracht van Zhanghhongjian Holland  B.V. heeft IDEA Ontwerp het ontwerp gemaakt voor de verbouwde ruimte. Yisheng Development Europe (Yisheng) gaat de ruimte gebruiken als hoofdkantoor Nederland. Yisheng is een projectontwikkelaar, belegger, gebouwbeheerder én investeringsmaatschappij met inmiddels 10 jaar aan ontwikkelingservaring in Nederland en 25 jaar ervaring in China.

Er is nauw samengewerkt met alle partijen op locatie. Vanwege een bestaande installatie aan het plafond t.b.v. het bovenliggende appartementencomplex was de montage van de nieuwe installatie een uitdaging, maar het geheel is naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd.

Tijdsspanne: September 2018 – Maart 2019