030-8892034 info@qlp.nl

Project: Huisartsenpraktijk - Vianen

Opdrachtgever: Boas & Valkenburg

QL Projectburo heeft in opdracht van Boas & Valkenburg een huisartsenpraktijk in Vianen gerealiseerd.

Neem contact met ons op

De huisartsen Boas en Valkenburg zijn reeds jaren actief en hebben besloten hebben een eigen praktijk te beginnen. Zij hebben QL Projectburo benaderd om te helpen bij het realiseren van deze huisartsenpraktijk in Vianen.

In samenwerking met We Are Moso, LHV-Bouwadvies en Jan Bos is de lay-out en het design tot stand gekomen. QL Projectburo heeft voor dit specifieke project alle bouwkundige werkzaamheden gerealiseerd. Denk hierbij aan de wanden (met speciale geluidseisen), vloeren en plafonds. Daarnaast hebben we eveneens de elektrotechnische installatie gerealiseerd. De realisatie van de vuilwaterafvoeren, toiletten en de drinkwaterinstallatie maken het project compleet.

 

Bij de realisatie van een huisartsenpraktijk komt veel kijken. Niet alleen zal een omgeving gerealiseerd moeten worden waar goed en efficient gewerkt kan worden, het is ook van groot belang dat patienten zich prettig voelen. De Landelijke Huisartsen Vereniging heeft aan de hand van de zogenaamde ‘Gouden Regels’ een leidraad met belangrijkste adviezen voor handen die een samenvatting biedt voor het plannen ontwerpen en (ver)bouwen van een huisartsenpraktijk. Het spreekt voor zich dat bij dit project deze adviezen daadwerkelijk als leidraad hebben gediend.

De voorbereiding en planvorming hebben ongeveer 6 maanden in beslag genomen. De realisatie 5 maanden. 

Periode: nov 2019 – mrt 2020