Vacature Werktuigkundige Installatie Monteur

QL Projectburo is in 2003 opgericht, met als voornaamste activiteiten het uitvoeren van werkzaamheden in de installatietechniek, engineering en uitvoering van werktuigkundige installaties. QL Projectburo heeft inmiddels ruime ervaring met de projectmatige aanpak met betrekking tot de realisatie van grote utiliteitsprojecten.

 

Wij zijn op zoek naar een:

Werktuigkundige Installatie Monteur
Fulltime m/v

Als werktuigkundige installatie monteur maak je in overleg installaties op basis van de laatste goedgekeurde tekeningen en/of instructies (nieuwbouw installaties en/of renovaties).

Je voert montagewerkzaamheden uit zoals het bevestigen en opstellen van apparatuur en toestellen, het aanleggen van leidingwerk en het tot stand brengen van aansluitingen, verbindingen en bevestigingen hiervoor.

Je onderhoudt contacten met de opdrachtgever en eventueel met leveranciers, onderaannemers en inleenkrachten om tijdige en succesvolle afronding van het project te waarborgen.

Je draagt zorg voor een opgeruimde werkplaats, en gaat zorgvuldig en verantwoordelijk om met gereedschap. Je werkt volgens de procedures en richtlijnen conform VCA**, NEN-EN-ISO 9001/2000, BRL 6001, de Arbowetgeving en overige richtlijnen en regels die gelden binnen de organisatie.

Wat we bieden

Ons motto is ‘We doen het met elkaar samen!’, wat zich uit in een prettige werkomgeving en een goede werksfeer, en we vieren onze successen samen met ons hele team van enthousiaste en professionele collega’s. Onze organisatie is informeel en onze communicatielijnen zijn kort.

Vanzelfsprekend horen er bij deze functie aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die we graag met jou aan tafel bespreken.

Wat we vragen

Naast een basisopleiding op VBO-niveau heb je een vakgerichte opleiding gevolgd op het gebied van installatietechniek op VEV-opleiding niveau 3. Bij voorkeur heb je kennis opgedaan met vakgerichte cursussen. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als hulpmonteur. Je bent een teamspeler, praktisch, servicegericht en beschikt over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B en minimaal een VCA Basis certificaat.

Solliciteren

Spreekt dit je aan en denk jij ons team met jouw kwaliteiten te kunnen versterken? Neem contact op met Rob Werkhoven op 06-41194675 of rwerkhoven@qlp.nl.