030-8892034 info@qlp.nl

Project: Lamark - Breda

Opdrachtgever: Bouwbedrijf de Jonge
In opdracht van Bouwbedrijf de Jonge uit Huizen heeft QL projectburo de werktuigkundige installaties verzorgd voor Lamark locatie Breda.
Neem contact met ons op

In opdracht van Bouwbedrijf de Jonge uit Huizen heeft QL projectburo de werktuigkundige installaties verzorgd voor Lamark locatie Breda.

Lamark levert logistieke diensten aan Examenbureaus. Een landelijk dekkend netwerk van Test Centers maakt het voor examenkandidaten mogelijk hun examen af te nemen op een datum en tijd die hen het beste uitkomt. We noemen dit ‘Flexibel Examineren’. Sinds de oprichting van Lamark in 2000 is een groot aantal Examenbureaus overgegaan op Flexibel Examineren.

Lamark is een onafhankelijke partij, niet gebonden aan een opleidingsinstituut. Sinds 2010 is Lamark is gecertificeerd en werkt samen met diverse partners op het gebied van toetsontwikkeling en toetssoftware.

QL Projectburo heeft reeds in 2014 een vestiging van Lamark (Utrecht, WTC Papendorp) voorzien van een koelinstallatie.

In Breda hebben wij de ventilatieinstallatie aangebracht die is voorzien van na-verwarmers en koelers. De ruimte is casco opgeleverd met een sprinkler-installatie. Deze sprinkler-installatie is aangepast aan de nieuwe indeling van de ruimte.

De regeling voor de klimaataansturing is geleverd en afgesteld.

Periode: Juli 2019 – Augustus 2019