030-8892034 info@qlp.nl

Project: Kenaupark - Haarlem

Opdrachtgever: Limpid Blue

In opdracht van Limpid Blue heeft QL Projectburo de WT-installatie van een statig monumentaal kantoorpand gerenoveerd.

Neem contact met ons op

In dit rijksmonument wordt een kantoorpand gerealiseerd voor de huisvesting van All-In Real Estate. Het pand wordt getransformeerd tot een high-end kantoorvilla. Dit kantoor, wat van alle gemakken voorzien zal zijn, wordt een mix van een monumentaal uiterlijk en een moderne inrichting. Zie ook dit artikel op Vastgoedjournaal.nl.

De bovenste verdieping van het pand wordt ontwikkeld tot 2 ruime stadsappartementen op een van de mooiste plekken van de stad.

QL Projectburo heeft de opdracht van Limpid Blue ontvangen voor het renoveren van de totale werktuigkundige installatie.

Bij de renovatie van de werktuigkundige installatie moet u denken aan:

  • Het leveren en monteren van een ventilatie-installatie. Hiervoor is ook een nieuwe luchtbehandelingskast (met warmteterugwinning) geleverd en geplaatst in het pand. Alle luchtkanalen zijn uitgevoerd in sendzimir verzinkte kanalen. De luchtkanalen en alle leidingdelen zijn geïsoleerd door onze zusterorganisatie Van der Heiden Isolatie.
  • Om warmte en koeling in het pand te krijgen is er gekozen voor een gasloze installatie door middel van plaatsing van een warmtepomp. Met het installeren van diverse binnen-units is het mogelijk om de ruimtes te verwarmen en te koelen.
  • De drinkwaterinstallatie is volledig vernieuwd vanaf de watermeter. Deze waterinstallatie voldoet uiteraard aan de huidige regelgeving. Tevens hebben we alle pantry’s en alle waterpunten aangesloten. Om een juiste waterdruk te verkrijgen in het pand is er een hydrofoor geplaatst.
  • De gehele vuilwaterinstallatie is opnieuw in het pand aangebracht.
  • Het sanitair in het pand is volledig nieuw geleverd en gemonteerd.

Periode: nov 2020 – januari 2021